Фасадний декор з пінопласту без покриття

Фасадний декор з пінопласту без покриття
Вам би хотілося зробити свій будинок більш привабливим, цікавим і неповторним? Напевно, Ви багато разів думали, яку прикрасу можна використовувати для фасаду будинку. І таких варіантів достатньо. Оскільки сучасні виробники регулярно тестують, створюють і впроваджують нові технології, які допомагають досягати поставлених цілей. Фасадний декор з пінопласту - це особливий вид прикраси будинку, адже володіє своїми неповторними перевагами.

Що Вам важливо знати про фасадний декор із пінопласту?

Пінопласт вже давно широко використовується для утеплення стін будинків. це особливо важливо для того, щоб зберігати в приміщенні тепло. Однак, з часом будівельники все більше помічають, якими ще позитивними характеристиками володіє пінопласт. Наприклад, за допомогою цього матеріалу можна виготовити вироби будь-якої форми і виду. Це дозволить не просто прикрасити фасад Вашого будинку, але і зробити його неповторним. Ще часто використовують як прикраси колони - це античний стиль, Який зараз повертається в моду. Які ще архітектурні елементи можна виготовити з пінопласту?
  • Віконні наличники.
  • Рустовка цоколя будівлі.
  • Каннелюри.
  • Різьблений карниз.
  • Портики.
І це далеко не весь список. Фасадний декор з пінопласту НЕ обмежує Вашу фантазію.

Чому варто вибрати фасадний декор з пінопласту без покриття?

Важлива перевага в доступній вартості цього матеріалу і його обробці. Те, що працювати з пінопластом легко, дозволяє виконувати замовлення будь-якої складності по декору швидко і якісно. Ще Враховуючи, що цей матеріал має невелику вагу. Тобто, прикрашаємо фасад, Він не несе істотного навантаження будівлі, тому безпечно його використовувати з більшістю конструкцій. Якими ще перевагами володіють ці вироби?
  1. Монтаж можна здійснити своїми руками, однак замовляти виготовлення фасадного декору з
  2. пінопласту краще в професіоналів. Наприклад, цим займається компанія RPS-Decor.
  3. Можливість створити виріб будь-якого розміру, оскільки пластичність і легкість в застосуванні матеріалу це дозволяє.
  4. Значний термін служби, Який дає можливість використовувати конструкції довгий час.
  5. Пінопласт НЕ гниє і НЕ утворює грибок, що робить його максимально безпечним. Особливо це важливо, якщо в будинку знаходяться діти.
  6. Стійкість до пожеж класу «А».

Як здійснити монтаж фасадного декору з пінопласту без покриття?

Легкість у використанні матеріалу підтверджена тисячма людей, Які зробили красу зі свого фасаду. Так, здійснити монтаж можна і самостійно. Головне в цьому, щоб виріб був виготовлений професіоналам і відповідав всім нормам та вимогам. Важливо! Такі роботи настійно не рекомендується проводить в осінній або зимовий період. Головна причина такої заборони в тому, що в цю пору року на стінах утворюється значна кількість вологи. Перш, ніж робити монтаж, потрібно подбати про робочу поверхню. Вона обов'язково повинна бути чистою і рівною. Це дуже важливо для правильного закріплення фасадного декору з пінопласту. Аби здійснити монтаж утепленого фасаду використовують спеціальний клей. Однак, якщо треба закріпити габаритні вироби, найкраще задіяти анкери або закладні деталі. Фасадний декор з пінопласту - це стильна, якісна і перевірена часом прикраса. Такий виріб Не тільки вигідно піднесе Ваш будинок, але і утеплить його. Погодьтеся, гідні переваги, щоб задуматися про монтаж фасадного декору з пінопласту?