Пінопластові колони


Фасадні колони з пінопласту

Фасад будинку – це те, що першим створює враження не тільки про дім, а й про його власників. Фасадні колони та напівколони роблять зовнішній вигляд будівлі виразним. Адже такий елемент, як колона, підкреслює розкіш та урочистість екстер'єру. Це – завжди актуальна класика. Цей фасадний декор додасть вишуканості та величності як приватного будинку, так і комерційної будівлі. Напівколона – це частина декоративних колон, які кріпляться на поверхню стіни. Запрошуємо ознайомитися з каталогом колон та напівколон для інтер'єру власного виробництва RPS-Decor.

Декоративні колони з пінопласту в екстер'єрі будівлі

Спочатку колони для фасаду будинку виконували опорну функцію. З цією метою матеріалом для них були природні матеріали: граніт, камінь, мармур. Використання таких матеріалів обтяжувало колони і як наслідок ускладнювався процес їх монтажу і створювало додаткове навантаження на фасад будівлі. Згодом до практичної функції долучилась декоративна: колони прикрашали капітелі, приватні та громадські будівлі.

Зараз колони з пінопласту прийшли на заміну непрактичним елементам з важких матеріалів. Використання сучасного поліуретану істотно впливає на вартість: ціна фасадних колон є дуже доступною. Використання колон можлива не лише для декорування будинку, але і для маскування труб, проводів, які проходять через фасад.

За необхідності, вироби з пінопласту можуть виконувати та опорну функцію. Для цього підпірні кріплення розміщують в порожнині елемента.

Фасадні колони та напівколони з пінопласту: особливості

Сучасний легкий і міцний матеріал  пінопласт зробив фасадні колони доступним за ціною декором. Крім цього завдяки поліуретану навіть вельми масивні елементи декору набагато легші, ніж карнизи з природних матеріалів. Тому фасадні колони з поліуретану більш зручні в монтажі та не створюють додаткового навантаження на фасад.Практичний і вологостійкий матеріал дозволяє широко застосовувати цей декор для прикраси фасаду будівлі. Поверхня пінопластових колон легко фарбується, що дозволяє використовувати для стилізації та оформлення фасадів під природні матеріали.

Поліуретан – це практичний матеріал для фасадного декору. Його стійкість до впливів вологи та різного температурного діапазону робить фасадні колони з поліуретану довговічними. І, звичайно ж, ця перевага доповнюється стильним зовнішнім виглядом: естетичний дизайн будинку гарантовано. 

Як придбати колони фасадні від українського виробника?

Купити декоративні колони з пінопласту можна купити в інтернет-магазині RPS-decor. У нашому каталозі представлений цей декор у вигляді збірної конструкції: капітель, тіло колони (ствол), база. Ви на свій смак вибираєте окремі елементи колони. Купивши фасадні колони від компанії RPS-decor, Ви завжди буде впевнені в відмінній якості декору і його бездоганному зовнішньому вигляді. Доставка всіх частин конструкції можлива  в будь-який куточок України, а купити колони з пінопласту ви можете за дуже вигідною ціною.