Порізка пінопласту


Фігурна різка пінопласту та пінополістиролу

Вироби з пінопласту використовуються в різних сферах життя людини. Пінопласт складається з маленьких гранул, які спікаються один з одним під впливом високих температур. Він сучасний, екологічно чистий, пожежобезпечний і довговічний.

Особливий попит має пінопласт для впакування та перевезення крихких та цінних предметів. Ця послуга передбачає виготовлення та порізки пінопласту найрізноманітніших форм і обсягів. Наша компанія гарантує якість, оперативне, своєчасне і точне виконання своєї роботи, за найкращими цінами.

Які особливості має різка пінопласту

Завдяки структурі матеріалу в поєднанні з невеликою вагою і здатністю поглинати енергію удару, пінопласт є універсальним пакувальним засобом. Такі матеріали, як пінополістирол і пінопласт, активно застосовуються для різних цілей:

  • зберігання і транспортування вторинного, дзеркального і листового скла. Застосовуються спеціальні накладки на межі листа і прокладки в середній частині;

  • пакувальні рішення для побутової та промислової техніки та обладнання, меблів, матеріалів, крихких предметів. Форми з пінопласту щільно охоплюють виріб по вразливих сторонах і кутах;

  • ящики й контейнери для зберігання продуктів і медикаментів. Мінімальна теплопровідність пінопласту дозволяє тривалий час підтримувати низьку температуру;

  • пінопластові вулики. Це унікальне рішення для бджолярів у вигляді легких, міцних і добре утримуючих тепло готових вуликів.

Особливість нашої послуги фігурної порізки пінопласту полягає в контурному. Така технологія дозволяє значно здешевити процес та вартість тари, оскільки не потрібно використовувати дорогі прес-форми, що застосовують для виробництва великої кількості однотипних упаковок.

Але що робити, якщо специфіка вашого бізнесу вимагає тільки такий формат упаковки? Тут вам допоможуть фахівці RPS-Decor, які працюють як з великими, так і невеликими партіями продукції. Наше обладнання дозволяє створювати матеріали будь-якого типу і в найкоротші терміни внести зміни в геометрію упаковки. Тому вам не варто турбуватися, якщо у вашого товару змінилася форма.

Професійне виготовлення упаковки дозволяє створювати пінопластові деталі будь-якої конфігурації для використання в серійних продуктах або за індивідуальним замовленням. Також, RPS-Decor пропонує видатковий матеріал у вигляді наповнювача для упаковки з пінопласту, який може використовуватися для засипання в порожнини, пом’якшення ударів під час перевезення, збереження тепла в тарі.

Різка пінопласту на станку ЧПУ

Пропонуємо вам ознайомитися з переліком основних найменувань упаковочної продукції з пінопласту, що випускається компанією RPS-Decor. Цей перелік може бути значно розширений, оскільки ми виробляємо упаковки та за індивідуальними вимогами замовника. Як основу для роботи ми використовуємо не готовими кресленнями та ескізами, але і загальними описами із зазначенням габаритних розмірів майбутніх виробів

Крихітка (наповнювач)

Кульки пінопласту (крихта, наповнювач) використовується для заповнення порожнеч і транспортування речей у коробках.

Крихітка з пінопласту

Сувенірна / товарна упаковка

Створюємо спеціальні форми упаковки з пінопласту під конкретний товар, сувенірну або фармацевтичну продукцію.

Упаковка для товарів з пінопласту

Упаковка для техніки з пінопласту

Упаковка для баночок з пінопласту

Упаковка для посуду

Пропонуємо різні види упаковок для безпечного транспортування для тарілок, чашок, сервізів та іншого цінного посуду.

Упаковка тарілок з пінопластом


Упаковка для чашок з пінопласту

Упаковка для тарілок з пінопласту

Упаковка для скла

Виробляємо різні упаковки для транспортування скла або дзеркал, склопакетів, а також фанеру, ДСП, гіпсокартон та інші листові вироби. Можна замовити будь-яку кількість відділів та бажану форму.

Скринька з пінопласту

Призначений для перевезення та зберігання заморожених продуктів або крихких габаритних виробів. Може застосовуватись у господарських цілях для зберігання різних речей


Куток з пінопласту

Призначений для перевезення меблів, ящиків, палет та інших прямокутних речей.

Куток з пінопласту

Профіль

Застосовується для пакування дверей, картин, рам, полиць, плит та інших плоских виробів.

Профіль з пінопласту

Фігурна порізка пінопласту від RPS-Decor

Замовляючи послугу контурної різки лазером на верстаті в нашій компанії, ви отримуєте максимально якісне виконання.  Вигідна ціна теж забезпечена. Для того, щоб оформити замовлення, достатньо звернутися до наших менеджерів, які швидко проконсультую вас і, при необхідності, допоможуть визначити точну форму та інші деталі створення фігури. У нашій компанії працюють кращі досвідчені фахівці, справжні шанувальники своєї справи. Ми використовуємо сучасні технології й станки, а також високоякісний пінопласт. Вибирайте тільки найкращих скульпторів для порізки пінопласту та отримуйте продукцію, яка цілком відповідає вашому запиту.