Як виділити зовнішні  кути будинку?

Як виділити зовнішні  кути будинку?

На перший погляд, зовнішні кути будинку - непримітна частина екстер’єру. Тому багато хто навіть не задумується над тим щоб їх оздобити. Та варто їх прикрасити і будівля кардинально змінює свій вигляд. Перед нами повстає зовсім інша картина.

Як і чим виділити зовнішні кути будівлі?

Чудово, для вирішення цього питання, підійдуть декоративно-оздоблювальні елементи з пінопласту від компанії RPS - Decor. Це найкращий та найпрактичніший спосіб обробки кутів будинку, який може бути у сучасному будівництві, котрий підходить для нашого клімату.  Як відомо кути будівлі – це найхолодніші місця тому, що вони мають високий рівень теплопровідності. А цим способом можна відразу «вбити двох зайців»: красиво оформити фасад будинку та в рази зменшити тепловтрати. Також,  декор з пінопласту легкий і не спричиняє додаткового навантаження на фасад. Він дуже простий у монтажі. Найчастіші елементи які використовуються для оформлення зовнішніх кутів – рустове каміння(русти), молдинги та пілястри.

молдинги із пінопласту Рустове каміння (русти) – найбільш поширений вид обробки кутів на фасаді. Вони надають будинку більш масивнішого та надійного вигляду. Цей вид оздоби чудово підходить для різних стилів оформлення будівлі. Молдинги та пілястри на кутах будинку часто бувають дуже схожими, але все ж мають деякі відмінності. Вони виглядають дуже красиво та благородно. Будинки оздоблені ними мають вигляд статусних будівель.

А ще, вони візуально роблять будинок вищим. Найчастіше їх використовують у класичному оформленні будівель. Та час не стоїть на місці, тому молдинги та пілястри все частіше використовують для оздоби й у інших стилях. Русти із пінопластуЩе дуже цікавий та красивий варіант поєнання декількох видів елементів декору з пінопласту для обробки зовнішнього кута будинку. Наприклад русти і пілястри, яких розмежовує  міжповерховий карниз, мають неймовірний та стильний вигляд.

Який би варіант ви не вибрали, він виглядатиме дуже красиво.

Компанія RPS – Décor з радістю допоможе втілити в реальність ваш задум.  Ми підберемо саме ті елементи фасадного декору з пінопласту для обробки зовнішніх кутів будинку, які будуть радувати ваше око багато років. Якість та надійність гар   антуємо!